Hei, sesongen er IKKE forlenget, men strøm og vann kommer på 1. April så sant ikke været gjør så det ikke er mulig Det vil si at vi prøver igjen med samme opplegg som i september. Da er det mulighet for dere som har fast sesong plass her til å benytte vognen i April mot 150,- pr døgn. Det blir kun hc toalettene som er åpne og de vil kun få sporadisk tilsyn av oss, så det kan forekomme at det er tomt for papir, møkkete, etc...Vaktbua blir blir åpen i helgen i April fra kl 10 - 17.00
Uke 15 som er påskeuke altså fra mandag 10 April til og med mandag 17 April vil åpningstiden være kl 10 - 17.

KUN vakttlf:99107273 VED krisetifeller, som brann, ambulanse, innbrudd etc... IKKE: tomt for dopapir, har glemt kortet kan du ringe bommen, må ha en skuff grus i kveld, er tom for gass må bytte flaske nå, det er "freddan, må fylle dusj nøkkelen"...
Kiosken er ikke åpen i April, det kan komme endringer, men da vil vi informere om dette.

Dette er en prøveordning, så vær så snill og respekter dette: Hvis dere benytter vognen så sett inn 150,- pr døgn på:25100506184 og merk det med "døgn utenom sesong navn, plassnr."

DET VIL BLI FORETATT SPORADISK KONTROLL, MANGLENDE INNBETALING AV DØGNLEIE VIL GJØRE AT PRØVE ORDNING AVSLUTTES MED ØYEBLIKKELIG VIRKNING UTEN YTTERLIGERE VARSEL.
VED Å BENYTTE SEG AV DETTE TILBUDET HAR MAN GODTATT OG GJORT SEG KJENT MED DISSE BETINGELSENE

Med vennlig hilsen

Nils Kristian Stretere

Stretere Camping AS

Regler/informasjon

Bommen er stengt for innkjøring mellom kl.23.00-07.00 på hverdager og kl.24.00-07.00 fredag og lørdag. Tiden utenom må man bruke utlevert bom-kort for passering.
For utkjøring er bommen åpen hele døgnet.

 1. Gressklipperne som står ved vakta er for gratis utlån. Fyll opp med bensin etter bruk og gi beskjed i vakta om bensinkannene blir tomme eller mangler og feil ved klipperne.
 2. I sanitæranlegget benyttes det brikker,
  disse går på dører, dusjer samt vaskemaskiner og tørketrommel.
  Prisene er: dusj 15,- vaskemaskin 45,- tørketrommel 45,- dører 0,-
  Dusj/vaskebrikker kjøpes i vakta mot et depositum på kr. 150,-.
  Disse kan lades opp med valgfritt beløp.
 3. Fri parkering ute på P-plass. Det er kun 1 ( En ) P-plass pr. vogn inne på plassen. Ved overtredelse kan bomkortet bli sperret. ( Disp. til 2 biler kan gis etter behov. )
 4. Internett:kan benyttes gratis på egen laptop på utsiden av vakta og på utsiden av sanitærbygg og Stretere Stua. Passord fås i vakta i åpningstiden.
 5. Vi har 4 stk morsomme kajakker for utleie.
  Dette koster kr.60,- ink. moms pr. time og kr. 300,-ink. moms pr. døgn.+ et depositum på kr.200,-
  Kajakkene står på "traller" nede ved stranda og nøkler til disse samt redningsvester utleveres i vakt ved leie.
  Redningsvester til dette får du låne gratis.
 6. Avfalls containere finnes oppe ved parkeringsplassen ved vakta. Avfall sorteres i restavfall, papiravfall, glass og metall og hageavfall. Hageavfallcontainer står til høyre på utsiden av bommen, plastikksekker og poser er IKKE hageavfall. Poser og sekker med hageavfall tømmes oppi containeren, plastikksekker og poser kastes i restavfall container. Hageavfall er gress, løv, blomster UTEN POTTE, kvist og bark.
 7. All trevirke som gamle plattinger osv, og hvite/brunevarer og sykler må gjesten selv sørge for å brakt til Vesar - avfallsselskapet i Vestfold. http://www.vesar.no/naar_og_hvor
 8. Strømkabel mellom vogn og strømuttak, skal legges i rør og graves ned.
 9. Levegger som settes opp, MÅ IKKE være høyere enn MAX 160 cm, Max høyde på hekk er 120 cm. Det er IKKE LOV Å SETTE OPP TREVERK I 3 (tre) meter sonen.
 10. Det er egen tømme stasjon for avfallsvann,wc-kassetter,potta-potti og tissebøtter.
 11. Dersom dere skal ha isolert fortelt (bu), MÅ DETTE SØKES OM SKRIFTLIG FØR INNGÅELSE AV AVTALE. Vi trenger mål og tegninger fra levrandør. Søknad sendes enten via mail til stretere@online.no emnefelt merkes med søknad om isolert fortelt, eller via post til Stretere Camping, Nalumruta, 3294 Stavern. Når søknaden er behandlet, får dere skriftlig svar. De som er godkjente hos oss er TOPPCAMP, PROFFCAMP, MESTERCAMP, ISOCAMP, VESTCAMP.
 12. DET SKAL VISES HENSYN TIL ANDRE GJESTER OG NABOER. Det betyr normalt lydnivå på dagen og stille mellom 23:00 og 07:00 ( 24:00-07:00 fredag og lørdag ) Vakt telefon er 99 10 72 73
 13. Salg av vogn på plass SKAL godkjennes av daglig leder og styret i Stretere Camping AS. Utleie av vogn er ikke tillatt.
Revidert 15.03.2017

Her på Stretere har vi en flott 350 meter lang barnevennlig sandstrand.
Hjelp oss å holde stranda ren, ta med søppel og rydd opp etter deg så vil vi alle trives enda bedre. Det er plassert 3 søppelkasser nede på stranda bruk dem!!


Servicebygget

Vårt servicebygg er inneholder:
Dette rommer wc, dusj, sauna samt 2 h.c. toalett med dusj, hvorav et til rullestol. 1 stellerom for barn / baby med bademuligheter. Vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel, samt kummer for oppskylling av klær, oppvaskrom med kum.

Bruk av servicebygg
I sanitæranlegget benyttes det brikker, disse går på dører, dusjer samt vaskemaskiner og tørketrommel.

Prisene er: dusj 15,- vaskemaskin 45,- tørketrommel 45,- dører 0,-
Dusj/vaskebrikker kjøpes i vakta, kr.150,- i depositum..

Brikkene kan lades opp med valgfritt beløp.
 • Priser på ekstra ytelser:
  1 skuff grus inkl. kjøring 300,-
  Annet arbeide pr. påbegynt time 350,-
  (Flytting av vogn, platting, graving o.l.)
 • Det er ønskelig at dem som har med kjæledyr på plassen kommer innom vakta og
  registrerer disse på skjemaet:
  "Registrering av medbrakte kjæledyr på campingplassen".

Ledige Plasser : FULT

For Campingvogn :

For Husvogn :