Om oss

Stretere Camping er en familie camping som ligger 3,5 km. sydvest for sommerbyen Stavern, i naturskjønne omgivelser innerst i Naverfjorden.

Sesongen hos oss starter 1. mai og avsluttes 31 August.
Her på Stretere har vi 310 plasser for campingvogn med strøm, samt et eget område for telt, fotballbane, nytt oppholdsrom, livemusikk to ganger i sesongen.

Mulighetene er mange her hos oss, om du vil ligge ved vannet, nære sanitæranlegget, i "skogen" eller oppe på "jordet".

Valget er ditt men det kan forekomme venteliste på de mest populære plassene.

Vi ber dere lese på regler / informasjon

Området

Kyststien som strekker seg langs hele Brunlaneskysten går over stranda vår. Dette er en flott turløype som er tilrettelagt og merket. Følger man stien mot øst kommer man over Bøvre der det er flotte fiskemuligheter fra svabergene. Videre går stien via Rakke og inn til Stavern. Tar man mot vest kommer man langs alle Brunlanes perler via Nevlunghavn til Helgeroa.

Kiosk - gatekjøkken

Campingplassen har egen kiosk / gatekjøkken. Her vil du finne sukkervarer, et enkelt utvalg av kolonialvarer, ferske bakevarer, samt fastfood.

Vi er stolte av vår strand

Dette er en 350 meter lang sandstrand. Den er langgrunn og meget barnevennlig. Badetemperaturen er ofte en av de høyeste i distriktet…

Arrangement vil bli annonsert under aktiviteter. Der vil det være en oversikt over allerede planlagte aktiviteter som skjer på vår campingplass som St.Hans feiring, Streteredagen, show osv

Vårt servicebygg inneholder

Dette rommer wc, dusj, sauna samt 2 h.c. toalett med dusj, hvorav et til rullestol. 1 stellerom for barn / baby med bademuligheter. Vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel, samt kummer for oppskylling av tøy, 1 oppvaskrom med kum.