Servicebygget

Vårt servicebygg er inneholder

Dette rommer wc, dusj, samt 2 h.c. toalett med dusj, hvorav et til rullestol. 1 stellerom for barn / baby med bademuligheter. Vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel, samt kummer for oppskylling av klær, oppvaskrom med kum.

Bommen er stengt for innkjøring mellom kl.23.00-07.00 på hverdager og kl.24.00-07.00 fredag og lørdag. Tiden utenom må man bruke utlevert bom-kort for passering. For utkjøring er bommen åpen hele døgnet.

 

 1. I sanitæranlegget benyttes det brikker, disse går på dører, dusjer samt vaskemaskiner og tørketrommel. Dusj/vaskebrikker kjøpes i vakta mot et depositum på kr. 200,-. Disse kan lades opp med valgfritt beløp.
 2. Fri parkering ute på P-plass. Det er kun 1 ( En ) P-plass pr. vogn inne på plassen. Ved overtredelse kan bomkortet bli sperret. ( Disp. til 2 biler kan gis etter behov. ) Det er ikke lov å lade elbil / hybrid bil på campingplassen. Les DSB (direktorat for samfunnsikkerhet og bedredskap her: dsb_veiledning_elektriske_kj_ret_y.pdf
 3. Internett:kan benyttes gratis på egen laptop på utsiden av vakta og på utsiden av sanitærbygg og Stretere Stua. Passord fås i vakta i åpningstiden.
 4. Avfalls containere finnes oppe ved parkeringsplassen ved vakta. Avfall sorteres i restavfall, papiravfall, glass og metall og hageavfall. Hageavfallcontainer står til høyre på utsiden av bommen, plastikksekker og poser er IKKE hageavfall. Poser og sekker med hageavfall tømmes oppi containeren, plastikksekker og poser kastes i restavfall container. Hageavfall er gress, løv, blomster UTEN POTTE, kvist og bark.
 5. All trevirke som gamle plattinger osv, og hvite/brunevarer og sykler må gjesten selv sørge for å brakt til Vesar - avfallsselskapet i Vestfold. https://www.vesar.no/naar_og_hvor
 6. Strømkabel mellom vogn og strømuttak, skal legges i rør og graves ned.
 7. Levegger som settes opp, MÅ IKKE være høyere enn MAX 160 cm, Max høyde på hekk er 160 cm. Det er IKKE LOV Å SETTE OPP TREVERK I 3 (tre) meter sonen.
 8. Det er egen tømme stasjon for avfallsvann,wc-kassetter,potta-potti.
 9. Dersom dere skal ha isolert fortelt (bu), MÅ DETTE SØKES OM SKRIFTLIG FØR INNGÅELSE AV AVTALE. Vi trenger mål og tegninger fra levrandør. Søknad sendes enten via mail til post@streterecamping.no emnefelt merkes med søknad om isolert fortelt, eller via post til Stretere Camping, Streterestranda 90, 3294 Stavern. Når søknaden er behandlet, får dere skriftlig svar. De som er godkjente hos oss er TOPPCAMP, PROFFCAMP, MESTERCAMP, ISOCAMP, VESTCAMP.
 10. DET SKAL VISES HENSYN TIL ANDRE GJESTER OG NABOER. Det betyr normalt lydnivå på dagen og stille mellom 23:00 og 07:00 ( 24:00-07:00 fredag og lørdag ) Vakt telefon er 99 10 72 73 / 48039097
 11. Salg av vogn på plass er ikke tillatt. Utleie av vogn er ikke tillatt.
 12. Til dere som skal bygge terrasse/ platting: Her er utdrag fra kommunedlesplan: Terrasse/platting/levegger: Terrasse/platting kan ha et areal på inntil 30 m2 . Dersom det benyttes fortelt i tillegg til terrasse/platting, kan dette ha et samlet areal på inntil 45 m 2 totalt. Villavogn kan ha inntil 45 m2 terrasse/platting. Terrasse/platting kan ha en maksimal gjennomsnitthøyde på 50 cm. Det er ikke tillatt med takoverbygg på uteplassen. Levegger kan være inntil 1,60 m høy. a) Det kan benyttes steinbelegg der det egner seg.  Her finner du hele kommundelsplan: Utfyllende bestemmlser og rettningslinjer til kommunedelsplan for camping 2015-2027

Her på Stretere har vi en flott 350 meter lang barnevennlig sandstrand.
Hjelp oss å holde stranda ren, ta med søppel og rydd opp etter deg så vil vi alle trives enda bedre. Det er plassert 3 søppelkasser nede på stranda bruk de.